12200 pers i publiken på Allsång på Skansen!

När programledaren Anders Lundin inledde 2010 års upplaga satt 12.200 personer i publiken på Skansen i Stockholm.

viaThe Ark inledde årets allsång – DN.se.

Igårkväll fick jag äntligen spela på Allsång på Skansen med Thomas Järvheden! Han var strålande som vanligt och jag var som jag brukar vara mest.  Det var en fantastisk kväll och det var verkligen spännande att få se bakom kulisserna på en så stor TV- produktion. Det är som att komma rätt in i en stack med myror.  SVT-folket är arbetsmyrorna. Målmedvetna och proffsiga.

Artisterna är som… hm… narcissistiska arbetsmyror. :) Antar att måste vara lite sån…

Backstage kunde man bre sina egna mackor och ta kaffe vilket passade mig utmärkt eftersom jag inte hunnit att få i mig nåt innan. När jag gick tillbaka till min plats för att äta stod The Arks bassist i en dörröppning iförd de mest fantastiska kläder jag sett och poserade inför alla andra artister med sin bas.  Jag fick ögonkontakt med stjärnan, tror jag (jag såg visserligen inte hans ögon eftersom han hade ett par märkliga solglasögon på sig). Jag nickade och fick fram ordet ”yeah!”… han höll med.

- Jag kände mig lite blyg och började tugga i mig min ostmacka. Jag hade hellre velat säga att han hade en snygg bas än ett svagt ”yeah”

Well well, Carola har ett helt gäng arbetsmyror runt sig. Det är massor med folk som fixar och donar, ropar och trixar. Men sen är hon en stjärna på riktigt också. Så är det bara. (Hon hade till och med  någon som pudrade henne i området över urringningen under hakan)

Anders Lundin morsade lite tveksamt på mig. Han såg ut som att han sett en död person. Men jag rörde på mig så han måste ha förstått

YouTube Preview Image

Jag ser ganska glad ut va bredvid Mr Järvheden? Myspojkarna… Här framför vi Thomas nya singel Sekundärångest!

 




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>



Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu