”Meadowland går in för landning”

Meadowland går in för landning

Äntligen börjar Meadowlands skiva bli färdig. Grunderna med bas, trummor och gitarr är klara sen långt tillbaka. Och nu har dom båda bandcheferna även färdigställt sånginspelningarna. Henrik Åström ska sammanställa och mixa alltihop dom närmsta dagarna. Skivsläpp blir det nån gång under hösten. Återkommer i ämnet när något nytt inträffar.

viaStockholm-Göteborg: Meadowland går in för landning.

2 Comments

  • oaksofmamre

    Hej! Va kul att höra ifrån dig! Japp, snart kommer det en ny platta. Vi går in i studion och mixar hela paketet i helgen och det ska bli väldigt spännande. Den kommer ut i CD format eller som nedladdning och man föredrar det. Jag har inte bestämt mig ännu vad jag gillar bäst.
    Ja, och skivbolag blev det med! =) Så nu är det bara att pumpa ut musik i mängder! ha ha! (Ekonomin styr endel…)
    Det var ett bra tag sedan jag nere i Tollarp faktiskt men misstänker att vi komma att svänga dit nåt i höst. Jag måste ta mig i kragen och höra av mig när jag är där. Jag lovar att jag inte ska glömma det nästa gång vi är nere. Vore verkligen kul att få ses live så att säga.
    Har ni kvar musikkaféet?
    Meadowland kanske kan komma ner och spela hos er i höst isåfall? Om inte annat som duo? Vi har ju fritt boende där så det vore ju perfekt! Kanske du kan köra lite låtar också?
    Vi hörs om det!
    Sköt om dig /Robin

  • Jens Svensson

    Tjena Robin!

    Det var länge sedan! Goda nyheter att det äntligen kommer lite nytt material att få njutas av från Meadowland! Den skall nedtankas så fort den finns tillgänglig eller köpa på CD? Kul att ni har blivit med skivbolag också! Har vägarna passerats här nere i Tollarp på senare tid? Själv ligger musiken nere ett tag nu även om jag har lagt upp lite nytt på myspace. Jag har helt enkelt annat som jag måste prioritera samt att jag inte har något riktigt bra ställe att ha dator coh inspelningsprylar på här hemma. Min son har sitt sovrum ovanför garaget så jag kan inte kräma på med musiken. Ha det gott och lycka till med skiv- och videosläpp så håller jag ögonen öppna när det är dags att inhandla det nya alstret!

    Jens

 




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>



Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu